Juhli Jeff Tweedy syntymäpäivää joidenkin suosikki Wilco Sitnos

Jeff Tweedy juhlii hänen 54. syntymäpäivänsä tänään. Tweedy on ollut johtava amerikkalainen rock-musiikki perustajajäsenenä Wilco , kun bändin vaikutus ilmoittaa lukemattomista muista tekoista vuosien varrella, koska bändin alusta lähtien vuonna 1994. Syntynyt jäljellä olevista Tweedy’s Jäljellä olevista jäsenistä Entinen vaihtoehtoinen maakunta Uncle Tupelo Konsernin hajoamisen jälkeen Wilco on ollut todellinen musiikillinen voima, jonka ääni on jatkuvasti työntänyt rajoja, jotka kehittyvät ryhmän alkuperästä tulevan yhdeksi suurimmista nimistä Vaihtoehtoisessa kalliossa, jossa on kaksi grammia heidän nimensä. Vaikka Tweedy’s Studio Wilcon kanssa on saanut kriittisen suosion, hän ja muu Wilco-miehistö tunnetaan erinomaisista live-esityksistään, jossa konserni usein laatia laskuja festivaalipiirissä sekä säännöllisesti matkailijoita ympäri maata ja kansainvälisesti. Juhlimaan Tweety’s 53rd -retken alkua ympäri aurinkoa, katso muutamia suosikki Wilco -esityksiä ja live-yhteistyökumppaneita alla olevista vuosista. Wilco W / Warren Haynes, My Morning Jacket, James Mastro, & Ryan Bingham – „Kaikki nuoret dudes“ – Americanarama laiturilla A, Hoboken, NJ – 7/26/2013 [Video: SoundStreamnyc] Wilco fob weir – „huomenna ei koskaan tiedä“ – Äänimaksut Mount Tamalpas State Park, Mill Valley, CA – 9/17/2016 [Video: Jared Baird] WILCO WILLO WARREN HAYNES (ja Joe Russo Tambourine) – „California Stars“ – Vibes, merenrantapuisto, BridgePort, CT – 8/1/2015 [Video kohteliaisuus SHAPNET] Hyvää syntymäpäivää, Jeff Tweedy!

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....