King Gizzard & Lizard Wizard aloittavat surrealiset animoitua matkaa eloisassa „Ya Love“ -videossa

King Gizzard & Lizard Wizard ovat jakaneet uuden videon „Ya Love“, joka on yksi kappaleista Australian Psych-ShapoShiftersin uusimmasta albumista, Butterfly 3000 . „Ya Love“ on viimeisin perhonen 3000 raita saada „Mind-laajeneva video“ -hoidon jälkeen „musta kuuma keitto“, „2.02 tappajavuosi“, „saalis savu“, „sisustus ihmisiä“, “ „Sininen Morpho“, „Dreams“, „Shanghai“ ja „sinun“. Tästä lähtien ainoa jäljellä oleva laulu albumista ilman virallista videota on sen otsikkoradan, joka sulkee ennätyksen. Uusissa visuaalissa „Ya Love“, löydämme tietokoneen animoitua bändin värikkäitä tiloja ulkomaisella planeetalla ja katsella pienenä, kirjaimellisena „lisko velho“ Unleases hehkuva keltainen perhonen, joka romahtaa todellisuuden ja lähettää katsojat alas kani reikään Psykedeeliset kuvat … Ja se on vain ensimmäinen jae. Koko video on rollercoasterin aistien ylikuormitus ja surrealistinen kuviot arvoinen Mellon- ja Synthesizer-Heavy Vamp. On luultavasti runsaasti symbolismia purkaa moniulotteisen „Ya Love“ -video, mutta mitä se pyytää katsojia, on mainita yksinkertaisesti Song’s Lyrics: „Ya Love on kuin unelma unessa / rentoutua, sulje silmäsi ja ole kanssani.“ Liittyvät: Egy Covers King Gizzard’s „Sisustus“ LE Levitt Pavilion [Full Video / Valokuvat] Klikkaa alla Alla katsella Jason Galea -Created Music Video „Ya Love“, kuningas Gizzard & The Lizard Wizard ja lue yhdessä laulun lyricsin kanssa. King Gizzard & The Lizard Wizard – „Ya Love“ (virallinen video) [Video: King Gizzard ja Lizard Wizard] King Gizzard & The Lizard Wizard „Ya Love“ Lyrics Ya Love. Ya Love. Ya Love. Ya Love … En voi odottaa olla alla ya loitsu. En voi odottaa karusellin pyörimistä. En voi odottaa sinua lakaista meidät ylös. En vain voi odottaa, että rakastan sinua. Ya Love. Ya Love. Ya Love. Ya Love … Ya Love on vain mielentila minun. Ovatko me täällä? En tiedä. Mutta en välitä. En voi odottaa mennä johonkin paikkaan kanssasi. En voi odottaa mennä seikkailuihin. En voi odottaa, että poimia sinut. En vain voi odottaa, että rakastan sinua. Ya Love. Ya Love. Ya Love. Ya Love … Ya Love on kuin unelma unessa. Rentoudu, sulje silmäsi ja olla kanssani. En voi odottaa olla alla ya loitsu. En voi odottaa karusellin pyörimistä. En voi odottaa, että ya lakaista meidät ylös. En vain voi odottaa, että rakastan sinua. Näytä lyrics Butterfly 3000 Marks vielä toinen stylistic muutoksen kuningas Gizzard & Lisardin velho. Modulaaristen syntetisaattoreista peräisin olevista arettuneista silmukoista, äänet muodostuivat SEXTET: n optimistisiin „Dream-pop“ -lauluihin. Butterfly 3000 Äänet, kuten mikään kuningas Gizzard on julkaissut aiemmin, mutta se pysyy epäilemättä omaa testamentinsa rajattomasta mielikuvituksesta ja juoksevuudesta tämän yksisarvisen bändin. Vaikka perhonen 3000 ääni on kaukana bändin tarjouksista 2020-luvulla k. g. ja sen alkuvuodesta 2021 seuranta, l.w. , se luotiin samanlaisessa, syrjäisellä tavalla. Bändin jäsenet kirjasivat osiensa omasta kodistaan, heidän studio- ja harjoitustilaansa jäljellä rajoista. Laulaja / monipuolinen instrumentaali Stu MACKENZIE kuvaili albumin tekemistä „Ryhmän haaste“. Tämän uuden materiaalin kirjoittamisen lisäksi King Gizzard & Lizard Wizard sitoutui kirjoittamaan kaikki kappaleet suuressa avaimessa, pakottamalla ne kohti Sunnier Sonicsia. „Me yritimme tehdä upbeat tanssimusiikkia omalla tavallamme, ja emme ole koskaan menneet sinne ennen“, MACKENZIE sanoo. Butterfly 3000 hylkäsi myös toisen vanhan Gizzard -menetelmän, mitä Mackenzie kuvailee „heittää paljon paskaa seinälle ja löytää, että taika ottaa tai rakentaa jotain 20 kappaletta kitaraverkosta.“ Sen sijaan uusi albumi oli hienostuneisuusprosessi, paring raidat takaisin elementteihinsä ja työntämällä melodioita etualalle. Tuloksena Mackenzie sanoo, on „outoa, parittomat, off-Kilter Polymetriset arpeggiot outoina aikasi allekirjoituksilla, mutta oikeilla urilla voit stomp pitkin. Sydämessä se on Avant Garde, mutta kuusi vuotta vanha voisi nauttia siitä. “ Stream Butterfly 3000 kokonaisuudessaan alla Spotify. King Gizzard & The Lizard Wizard – Butterfly 3000 – Täysi albumi

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....