Moe. Jotta fanit voivat äänestää Halloween Setlist-teemalle

Moe. On avannut kyselyn, jonka avulla fanit voivat äänestää bändin tulevan Halloween-näyttelyn teemasta Fillmore Philadelphia 30. lokakuuta. Bändin konsertin vaihtoehtoja ovat „Black Sabbath“, „Yacht Rock“, „80’s“, „Moe.town“ ja „Moe.ah’s ARK (eläimet teema)“. Äänestys on avoinna nyt bändin verkkosivuilla. Liittyvät: Moe. Ilmoittaa Fall Tour pysähdyksissä Koillis, Chicago, New Orleans Edellinen moe. Halloween-sarjat ovat sisällyttäneet videopeli-teeman „Yö arcade“, „Tarantinoe. Halloweenoe „, Big Lebowski , Star Wars , Simpsons ja paljon muuta. Sen lisäksi, että valitset teeman, äänestys antaa faneille mahdollisuuden voittaa kaksi lippua näyttelyyn ja kauppatavaraukseen. Runner-up saa merch-paketin. Lippuja Moe. Halloween-näyttely Fillmore Philadelphiassa 30. lokakuuta on myynnissä bändin verkkosivuilla.

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....