Päivitys: John Lydon Loses Court Case pitää Seksi Pistols Music ulos FX BioPic-sarjasta

[Päivitys 8/24/21]: John Lydon on menettänyt oikeudenkäyntinsä hänen entistä seksipistoolia bandimaatteja pitämään konsernin musiikkia Pistol , tulevat biopiset miniseries fx . British High Court hallitsi Lydon-aiemmin, joka tunnetaan nimellä Johnny Rotten -ja ja puoliksi Steve Jones ja Paul Cook , viittaavat „enemmistösääntöihin“ SEX-PISTOLS-kaistan jäsensopimuksen (BMA) lauseke. Ilmoitettiin huhtikuussa, pistooli profiileja brittiläisten punk-esitueten nousu Jonesin muistiinpanon Lonely Boy: Tales SEX Pistoolista lähdemateriaalina. FX: n alkuperäisen ilmoituksen jälkeen Lydon löi sarjasarjan TrainsPotting johtaja danny boyle -CALLING IT „kaikkein epäkunnioittava paska, jonka olen koskaan joutunut kestämään“ ja luveltua torjua tuotantoa tuomioistuimessa. Jones ja Cook antoivat lausunnon High Court Tuomari Sir Anthony Mann Ratkaisu, sanoen, „Se tuo selkeyttä päätöksentekoon ja ylläpitää bändin jäsenten sopimusta kollektiivisesta päätöksenteosta. Se ei ole ollut miellyttävä kokemus, mutta uskomme, että oli tarpeen antaa meille mahdollisuus edistää ja toivottavasti työskennellä yhdessä tulevaisuudessa paremmissa suhteissa. “ Lydon antoi oman reaktion päätökseen, jossa hän totesi, että häntä ei koskaan ollut tietoinen BMA: n yksityiskohdista ja sillä on „syvällinen tunke ja intohimoinen vastenmielisyys tulossa vihamielisen enemmistön“ vanki „, jossa todettiin tuomioistuimessa, että sopimus „Smacks jonkinlainen orjatyövoima.“ Jones ja kokki, heidän asianajajat, ja tuomari kaikki yhtä mieltä ei ollut mahdollista, miten Lydonia ei olisi voitu tietää enemmistömääräyksistä. „Herra. Lydon on pitänyt olla täysin neuvonut BMA: sta ja sen seurauksista „, Mann sanoi päätöksessään. „Hänen puolellaan hänellä oli englantilainen asianajaja, Yhdysvaltain asianajaja ja hänen johtaja. “ Lopulta Mannin käytetty Lydon oma oletettu kunnioitusta suojelemiseksi Sex Pistols perintö häntä vastaan toteamalla, että jos hän olisi niin sitoutunut turvaamaan pyhyyttä bändi hän varmasti olisi maksanut ahkera huomiota BMA. „On erittäin todennäköistä, että vaikka hän ei lukenut sitä, hänelle on selitetty hänelle ja hän on ymmärtänyt sen vaikutukset“, Mannin päätös jatkoi. „Mitä luontaista todennäköisyyttä on vahvistettu omilla todisteillaan, että hänen huolenaihisestään suojellaan sukupuolen pistoolin perintöä … Mies, jolla on näitä huolenaiheita, jotka hyväksyvät, että hän olisi voinut ymmärtää tärkeitä asiakirjoja, joita hän allekirjoittanut. Hän ei olisi ollut Cavalier siitä. “ Pistol maksetaan FX: ssä ensi vuonna. [4/26/21]: Vaikka punk rock vallankumous on pitkä hänen takanaan, John Lydon on vielä hullu kuin helvetti. 65-vuotias englantilainen laulaja, joka tunnetaan aikaisemmin Johnny Rotten päivinä sukupuolen pistoolit -isilla tavoitteena tulevissa pistoloissa Miniseries, joka profiilit brittiläisten punk-salaman varrella. Äskettäisessä haastattelussa Sunday Times , Lydon meni niin pitkälle, että hän kutsuu minivareihinsa, „kaikkein epäkunnioittava paska, jonka olen koskaan joutunut kestämään. Tarkoitan, he menivät siihen pisteeseen palkata näyttelijä pelaamaan minua, mutta mitä näyttelijä työskentelee? Varmasti ei minun hahmoni. Se ei voi mennä missään muualla [mutta tuomioistuin]. “ Danny Boyle -Voitin Steve Jones „2016 muistelmateos, Lonely Boy: Tales from Sex Pistol . Kuusiosarja on asetettu Star Toby Wallace ( Society , babheeth ) Jones, Anson Boon ( 1917 ) Johnny Rotten , Louis Partridge ( enola koteihin , Paddington 2) AS SID VIOUS , Jacob Slater Paul Cook ja Fabien Frankel Glen matlock < / STRONG>. Se alkoi kuvata viime kuussa ilman ensi-iltapäivää. Aiheeseen liittyviä: Sex Pistols ‚Johnny Rotten kertoi pelastanut hänen sukupuolielimiä kirppuja ystävystymisen jälkeen oravia Hänen haastattelussa Lydon huomautti, että hän ja Boyle eivät ole täydellisiä vieraita. Kaksi aiemmin työskennellyt yhdessä vuoden 2012 Lontoon olympialaisten avajaisissa. „Anteeksi, luulet, että voit tehdä tämän, kuten kävellä koko minusta – se ei tule tapahtumaan. Ei ilman valtavaa, valtavaa vitun taistelua „, Lydon sanoi. „Olen Johnny, tiedät, ja kun häiritset yritystäni, saat sen liiketoiminnan katkeran lopputuloksen. Se on häpeä. “ Tietokanta Pistol kertoi sunnuntai kertaa , että Boyle otti yhteyttä Lydonin rahastoyhtiön sarjasta, mutta „lopulta suora yhteys hylättiin.“ Tuotantokuvat sijaintimaksut Lontoossa Pistols äskettäin ilmestyi Daily Mail . [H / T NME ]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....