Rolling Stones Drummer Charlie Watts todennäköisesti kaipaamaan tulossa „Ei suodatinta“ kiertueella

[Päivitys 8/24/21]: Charlie Watts, rumpali Rolling Stones, on valitettavasti kulunut 80-vuotiaana. Rolling kivet ovat ilmoittaneet, että rumpali charlie watts on „epätodennäköistä“ bändin tulevaa ei suodatinta kiertueelle. Steve Jordan täyttää 80-vuotiaan rumpalin, kun hän toipuu määrittelemättömästä leikkauksesta. „Charlieilla on ollut menettely, joka oli täysin onnistunut, mutta kokoaan lääkäreitään tällä viikolla, että hän tarvitsee nyt asianmukaista lepoa ja toipumista. Harjoituksissa, jotka alkavat pari viikkoa, on hyvin pettymys sanoa vähiten, mutta se on myös oikeudenmukaista sanoa kukaan ei nähnyt tätä tulossa „, bändin tiedottaja sanoi. Vaikka kukaan ei voi korvata wattia – joka ei ole jättänyt liikkuvan kivun konserttia, koska vuonna 1962-Jordania muodostettu bändi on haaste. Hyväksytty rytmikoneilla on jo kokemusta kitaristi Keith Richards , joka kiertää hänen kanssaan jäsenenä X-miettinen Winos . Jordanin jatkaminen myös ylpeilee aikaa sekä lauantai-iltana elää myöhään illalla David Lettermanissa House Bands, samoin kuin jäsen John Mayer Trio. „Se on ehdoton kunnia ja etuoikeus olla Charlie: n understudy ja odotan harjoittelemaan Mick, Keith ja Ronnie“, Jordan sanoi. „Kukaan ei ole onnellisempi kuin minä luopumaan paikastani rumpu-nousu heti, kun Charlie kertoo minulle, että hän on hyvä mennä.“ Liittyvät: Mick Jagger Vastaa Paul McCartney: „Beatles ei koskaan edes teki Areena Tour“ [Watch] Ennen pandemiaa, Rolling Stones ‚2019 Pohjois-Amerikan kiertue viivästyi terveysongelmilla Frontmanin jälkeen mick jagger Menestyvä sydänventtiilin leikkaus keväällä tuona vuonna. Bändi valmistui 17 North American Tour Päivämäärästä ennen ei suodattimen kiertuetta vuonna 2020, hieman kuukauden ennen COVID-19 elävän musiikin sulkemisen rautaesuuraa. Nyt kivet lopulta poistettiin pelaamaan stadionit maanosassa, Watts on valinnut kumartamaan, jotta show jatkuu. „Kerran ajoitukseni on ollut hieman pois,“ Watts kirjoitti lausunnossa. „Työskentelen kovasti täydellisesti, mutta olen tänään hyväksynyt asiantuntijoiden neuvoja, että tämä kestää jonkin aikaa. Kun kaikki Covidin aiheuttamat fanit „, en todellakaan halua monia RS-faneja, jotka ovat pitäneet lippuja tämän kiertueen pettynyt toiseen lykkäämiseen tai peruutukseen. Siksi olen pyytänyt suurta ystävääni Steve Jordania seisomaan minulle. “ Rolling Stones ‚ Ei suodatinta Tour on aloitettu 26. syyskuuta Dome Amerikan keskustassa St. Louis, MO. Liput ja täydellinen luettelo kiertuepäivistä, päätä täällä. Bändi lisättiin äskettäin tämän vuoden New Orleans Jazz & Heritage Festival erityisellä keskiviikkona 13. lokakuuta. [H / T Associated Press ]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....