Telluride Jazz Festival 2021: Kuvien viikonloppu

Telluride Jazzfestivaali Palautettu kotiinsa luonnonkaunis Colorado Mountain Town 13. elokuuta, 14. ja 15., 2021 jälkeen pandemian käyttöönotettu vuosi vuonna 2020. Tämän vuoden 44. painos stylistisesti monipuolisessa festivaalissa esiteltiin 1 vahva> galaktinen , jossa on Anjelika ‚Jelly‘ Joseph , Robert Glasper ja Säilytys Hall Jazz Band . Muut lakiehdotukset sisältyvät Budos Band , kuumat sardiinit , poncho sanchez , Dip , Christian Sands , Kelly Finnigan & The Atonements , Bonerama , Allison Miller’s Boom Tic Boom , Catherine Russell . Lineap oli pyöristetty Harlem evankeliumin matkailijat , Crescent Super Band , Pete Muller & The Sulkrid Souls , Rico Jones Countercurrent < / STRONG>, Speakeasy Jazz Sextetti , Telluride Student All-Stars Jazz Ensemble , huligans brass bändi , syvä tasku , Soul Research Foundation , Inevitlat , voodoo orchestra , max headrom , pieni iso bändi ja Stillwater All-Stars . Selaa alaspäin, kun haluat tarkistaa videot kustakin festivaalin kolmesta päivästä ja perustaa valokuvia Telluride Jazzfestivaalin 2021 versiosta valokuvaaja Andrew Rios . Telluride Jazz Festival – perjantai, 8/13/21 – korosta video Telluride Jazz -festivaali – lauantai, 8/14/21 – korosta video Telluride Jazz Festival – Sunnuntai, 8/15/21 – Korosta video Lisätietoja Telluride Jazz -festivaalista päätä täällä. Telluride jazzfestivaali Telluride, CO | 12/12/21 – 8/15/21 | Kuvat: Andrew Rios

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....