Flamingoosi isännöi yötä Super Smash Bros. Turnauksia ‚Daymaker Tour‘

FLAMINGOSISI on suunnattu hotly odotettuun Daymaker Tour Tämä lasku ja keskiviikkona ilmoitti jännittävästä lisäyksestä yöllä Super Smash Bros. Turnaukset osoittaa. Tuottajan debyytti-studio-albumin tukeminen on aloitettu 16. syyskuuta Brighton Music Hall Bostonissa Ma. Flamingosi, syntynyt Aaron Velasquez , vie kuuden yleisön jäsentä ennen kunkin illan suorituskykyä. Lisäksi jokainen ottelu on LIVESTREAMED kautta Twitch ja projisoidaan vaiheesta. Osallistujat kilpailevat flamingoosin kanssa kahdessa karsintakierroksella, jota seuraa lopullinen eliminointi kierros. Voittaja saa DayMakerin allekirjoitettu vinyyli, jossa runner-up menee kotiin T-paita tai vastaavasti hinnoiteltu Merch kohde. Turnaus alkaa 30 minuuttia, kun ovet avautuvat ja kestävät noin 30 minuuttia. Liittyvät: Flamingosi kunnioittaa perheen lopullista frisbee juuria „Wild Summer“ Video [Watch] Tuottajaa ei saa siirtää Nintendon areenalla, kun hän isännöi samanlaisen Super Smash turnauksen nykimistä ennen päivämerkkiä julkaisua. Aivan kuten esikuva-turnaukset, daymaker julkaisu pyöreä robin oli kaikki hauskaa, kun fanit kilpailivat taiteilijalle mahdollisuuden kuulla LP: n ennen virallista heinäkuun vapautuspäivää. Puhaltimet voivat rekisteröityä mahdollisuuden kilpailla flamingoosia vastaan ​​ Super Smash Bros. turnaus tällä lomakkeella verkkosivuillaan. Flamingosi on ilmoittanut myös avaustuesta Daymaker Tour , johon sisältyy ian ewing , korount ja puhdas värejä Valitse päivämäärät. Selaa alaspäin nähdäksesi täyden matkan aikataulun ja päätä tähän hankkimaan lippuja.

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....