Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker . Digitaalisten alustojen lisäksi 13-raidan julkaisu on saatavana myös rajoitetussa painostomina 180G Double LP vaaleanpunaisilla levyillä, joissa on 12 × 24 juliste. Tutustu DayMaker Vinyl ja Merch -asetukset täältä. Featuring aiemmin julkaistuina sinkkuja „Wild Summer“, „Cosmic Feeling“ ja otsikon raita, flamingoosi laajentaa edelleen musiikillisen näkemyksensä päivämerkiksi . Albumi merkitsee ensimmäistä kertaa taiteilija, syntynyt Aaron Velasquez , toi yhteistyökumppanit studioon. Liittyvät: Sky Society, Twanz joukkue flamingosiin „äänien välillä. 2 „EP [Katso / kuuntele] Daymaker , flamingoosi työskenteli joukko vakiintuneita ja tulevia muusikoita, mukaan lukien näppäimistö Borahm Lee (Pretty Lights, Break Science), Jeff Franca (Thievery Corporation), Hunter Roberts ja hip-hop funk duo syvennys ja Mike Tallman (EUFORQUESTRA). Lisäksi albumi kuljettaa vintage-laatua, kun flamingoosi myös sisällyttää näytteitä myöhään „70-luvulta“ 80-luvulta Grahamin keskusasema , Tim Maia , Itä-Harlemin äänet , eddie hazel , niteflyte ja paljon muuta. „Se on ensimmäinen kerta, kun olen tehnyt alkuperäisiä koostumuksia studio-istunnossa muusikoiden kanssa“, flamingoosi sanoi lehdistötiedote. „Olin alun perin pelästynyt, mutta niin paljon suurta materiaalia tuli istunnoista. Emme olleet vain lähettäneet tiedostoja edestakaisin verkossa. Se oli käytännöllinen. Et koskaan tiedä, onko se täynnä bändi tai sähköinen hip-hop voittaa. Se oli niin viileä tehdä musiikkia uudella tavalla. “ Albumi on myös syvästi henkilökohtainen Velasquezille, kuten daymaker hyödyntää näytteitä isänsä ja setänsä kanssa Freestyle Frisbee World Championship Daysin aikana. Musiikkivideo aiemmin julkaistulle radalle „Wild Summer“ koostuu kokonaan äskettäin äskettäin paljastuneesta perheesityksestä veljestä 1970-luvulta 1980. Heydey. Itse asiassa jopa nimi flamingoosi on heille kunnianosoitus, koska se viittaa siihen, että ne uraauurtuvat, „käänteinen kehruu saalis yhdellä jalalla, kuten flamingo“. „Se on jatkoa, mitä olen tehnyt musiikin kanssa jonkin aikaa,“ flamingoosi sanoi. „Yritän tehdä jokaisen albumin kohottamisen. Jos et tunne parasta tällä hetkellä, tavoitteena on saada sinut parempaan paikkaan. Kuten valoa tunnelin päässä, albumi muistuttaa, että asiat ovat kunnossa riippumatta siitä, kuinka kovaa he näyttävät. Toivottavasti se tuo sinut kohottuun mielentilaan. “ Kuuntele Daymaker , Debyyttiosoite flamingosista, alla Spotify tai valintasi alustalla. FLAMINGOSISTA – Daymaker – Täysi albumi Flamingosi kestää päivämerkkiä tiellä 24-päivämäärän kiertueelle myöhemmin tänä vuonna. Viime viikolla uusi albumi ja tuleva kiertue, flamingoosi isännöi Super Smash Bros. turnaus yli nykiminen, jossa fanit olivat mahdollisuus kohdata Aaronin kanssa samoin kuin kilpailla toisiaan vastaan Yksityinen, esikatselu esikatselu päivämerkkiä . Aiheeseen liittyvät: salaattia tontteja Kaksi yötä Colorado Blowout Dillon Amphitheater Ft. Flamingosi, Cory Henry, Judith Hill Katso alla täydellisen luettelon tulevista 2021 flamingoosista daylAker Tour Päivämäärät. Lisätietoja ja lippujen yksityiskohdat ovat täällä. Flamingis Fall Tour Päivämäärät 09/16 – Boston, MA 09/25 – Detroit, MI 09/26 – Chicago, IL 09/30 – Ft. Collins, CO 10/01 – Boulder, CO 10/02 – Denver, CO 10/06 – Vancouver, BC 10/07 – Portland, tai 10/08 – Seattle, WA 10/09 – Bellingham, WA 10/14 – Los Angeles, CA 10/15 – Santa Barbara, CA 10/16 – Santa Cruz, CA 10/17 – San Francisco, CA 10/21 – Brooklyn, NY 10/22 – Washington, DC 11/12 – Montréal, QC 11/13 – Toronto, ON 12/01 – Houston, TX 12/03 – Dallas, TX 12/04 – Austin TX 12/08 – Asheville, NC 12/09 – Atlanta, GA 12/10 – Nashville, TN Näytä kiertuepäivät

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi isännöi yötä Super Smash Bros. Turnauksia ‚Daymaker Tour‘

FLAMINGOSISI on suunnattu hotly odotettuun Daymaker Tour Tämä lasku ja...