Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio „Ira Hayesin balladista“ viimeisimmässä esikatselussa tulevasta Bear’s Sonic Lehnals: Johnny Cash Carusel Ballroom, 24. huhtikuuta 1968 . Saatavana ensimmäistä kertaa 29. lokakuuta Owsley Stanley Foundation , uudistaa tietueet / BMG ja Pyöreät tiedot , live-albumin kaappaa Man in Black suorituskyky on Haight Ashbury paikassa kuin teipattu jonka Owsley ”Bear” Stanley III . Setlist Oddity Cashin näyttelyille „,“ Ira Hayesin balladi „on paljon tärkeämpää hänen 4/24/68 yhteydessä kuin pelkästään selkäluettelosta. Laulu, joka kertoo PIMA: n tarinan IRA hayes , joka nosti lippua iwo Jimassa toisen maailmansodan aikana, epäilemättä resonoi Shaggy Nuorten kanssa läsnä karusellissa . Paljon kuin IRA, kymmeniä tuhansia näitä nuoria ja heidän ystävänsä ja sukulaistensa toimitettiin sodiksi – tällä kertaa Vietnamissa – ja ne, jotka tekivät sen takaisin, annettiin paljon vähemmän kuin sankarin tervetullut ja monet jakoivat Amerikan valitettavaa kohtaloa. Cashin 24. huhtikuuta esitys Carusellissa tuli vain kaksi viikkoa ennen Folsom Prisonin julkaisua , yksi kaikkien aikojen kestävimmistä live-albumeista. Aivan kuten Kalifornian korjauslaitoksessa, Johnny Cash Carusel Ballroom, 24. huhtikuuta 1968 löytää maan laulaja-lauluntekijä, joka yhdistää hylättyjä ja usein kallisi yhteiskunnan jäseniä, antaen äänen uloskäynnille. Liittyvät: Kuuntele Owsley Stanley Tallennus Johnny Cash Playing „Cocaine Blues“ Carousel Ballroom [Audio] Show itse kirjattiin kiitollinen kuollut Sound Man ja Resident Audio Engineer Carusellissa, jonka omisti San Francisco muusikoita, mukaan lukien kuolleet, Jefferson AirPlane , Quicksilver Messenger Service ja paljon muuta. Näyttelyn ainutlaatuinen sekoitus paikan käteistä pelkästään oikeaan kanavaan Tennesseen kolme vasemmalla puolella. Owsley Stanley Foundation on katsonut sen „luultavasti lähinnä, mitä se todella kuulosti olevan yleisö Johnny Cash Show vuonna 1968.“ Vinyyli- ja CD-kopiot julkaisuista ovat uusia esseitä Johnny ja kesäkuu Carter käteisellä ’s poika John Carter Cash , Owsley Stanleyn poika Starfinder Stanley , Bob Weir ja Dave-koulut sekä uusi taide Susan Archie ja alkuperäisen toisto Caruselli Ballroom Concert Juliste Steve Catron . Kuuntele Johnny Cash Suorita „Ira Hayesin balladi“ elää Caruselli Ballroomissa 24. huhtikuuta 1968 alla tai haluamasi suoratoistoalustan kautta ja klikkaa tästä tilataksesi tulevan erän Bearin Sonic-lehdet . Johnny Cash – „Ira Hayesin balladi“ – San Francisco, CA – 4/24/68 [Video: Johnny Cash]

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....

Flamingoosi isännöi yötä Super Smash Bros. Turnauksia ‚Daymaker Tour‘

FLAMINGOSISI on suunnattu hotly odotettuun Daymaker Tour Tämä lasku ja...