Kiitollinen kuollut, Rhino ilmoittaa kumppanuudesta CODA-kokoelman kanssa arkistokonserttien kanssa

CODA-kokoelma on ilmoittanut uuden kumppanuuden kiitollisen kuolleiden ja rhino avulla toimittamaan suoratoistopalvelun yksinoikeudella arkistointiin. CODA-kokoelma on julkaissut keskiviikon ilmoituksen lisäksi perävaunun, jossa korostetaan tulevia tarjouksia. Alkuperäinen kumppanuus lupaa toimittaa kolme täyspitkää kiitollista kuolleita esityksiä bändin juhlismasta aikakaudella 1989-1991. Ensinnäkin on vuoden 1989 kesätuki-avaaja 2. heinäkuuta Foxboro Stadium Foxborossa, Ma. Saatavana virran ensimmäistä kertaa, näyttely korostaa kuolleita, jotka lyövät historiallisen myöhäisen uran-korkean kuin „kosketus harmaa“ ja lähes neljänneksen vuosisata maanalainen tila, joka lopulta räjähtää valtavirtaan ja stadionien kautta. 2. heinäkuuta 1989 Foxborossa on nyt saatavilla virtaamaan CODA-kokoelman kautta Amazon Video . 8. syyskuuta CODA-kokoelma jakaa kiitollisen Dead’sin 12. heinäkuuta 1989 konsertin RFK-stadionissa Washingtonissa, DC 7/12/89 -näyttely tapahtui samassa stored 1989 kesäkiertueella, vain päivän kuluttua Foxboro-avaaja. Kuoleman kasvava suosio kulttuurisen valtavirtaan oli herättänyt media-sirkuksen ei-toivotun huomion ennen näyttelyä, kun lukuisat poliitikot kistivat bändin kuin mikään enemmän kuin kolmipyöräinen sirkus dopereista. Nevetä, näyttely seisoo parhaimmillaan ERA: n keskuudessa, jossa on inspiroidut lausunnot „Arvioitu profeetta> „Maailman silmät“ ja Brent Mydland Epic kertoo liikenne ’s „Dear Mr. Fantasy“. Viimeinen konsertteja koskevassa sarjassa tulee 29. syyskuuta kiitollinen kuollut Live Giants Stadiumissa 6/17/91 . Tämä esitys löytää kuolleiden aseistettuja vieras näppäimistö Bruce Hornsby , kun he ravistivat asioita maailman ensimmäisten „silmien“ näyttävät avaaja. CODA-kokoelma käynnistettiin helmikuussa Amazon-videossa ja isännöi elävä musiikkisisällön. Ikonisista dokumentteista viimeisimmistä LIVESTREAMSista nugs.net ja muista palveluista CODA-kokoelma on hitaasti rakentanut elävää musiikkisisältöä, jota kumppanuus vahvistaa vain kiitollisen kuolleen ja rhinon kanssa. Katso perävaunun korostamalla uusia julkaisuja CODA-kokoelmassa ja klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja palvelusta ja katso koko luettelo. Kiitollinen kuollut CODA-kokoelmassa [Video: CODA-kokoelma]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....