Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena Stalleline, NV tiistaina 31. elokuuta ja keskiviikko 1. syyskuuta. Alueen metsäpalojen aiheuttamien vaarallisten olosuhteiden vuoksi bändi pelaa kaksi näyttöä Shoreline amfiteatteri vuoristonäkymässä, CA samoilla päivämäärillä. Tahoe-järven lippuja kunnioitetaan automaattisesti niiden vastaavista päivistä. Istuimet näissä näyttelyissä on yleinen pääsy, ja niillä on erilaiset portti kertaa (5:30 p.m. Ovet / 7:00 p.m. Näytä). Fanit, jotka ostivat lippuja valtuutetusta lipunmyynnistä (TicketMaster, Phish liput, CID tai paikan verkkosivustot), sinulla on klo 17.00 asti. PT lauantaina 28. elokuuta pyytää palautusta. Nämä lippukumppanit ottavat yhteyttä kaikkiin ostajille torstaina lisäohjeiden kanssa. Liput siirretyille phish-ohjelmille Shoreline Amphitheatterissa myydään torstaina 26. elokuuta klo 12.00. PT kautta Ticketmaster. Varmista, että tarkista Shoreline C Covid -politiikat, jotka sisältävät vaaditut todisteet Covid-19 -rokotuksesta tai äskettäisestä negatiivisesta testistä. Ilmoituksen mukaan lahjoitukset Waterwheel Foundation Näissä näyttelyissä hyödyttävät Caldor Fire Fund El Dorado County Community Foundation ja Will vastaa bändi. Kaikki rahastoon liittyvät lahjoitukset menevät suoraan tulipaloihin. Vaikka uusi paikkoja 31. elokuuta ja 1. syyskuuta oli siirrettävä tarpeeksi kaukana olemaan turvallinen metsästä olosuhteista, rantaviiva on edelleen silmiinpistävä etäisyys Stateline-Google Maps sanoo, että voit tehdä sen hieman yli neljä tuntia. Lisäksi tämä asettaa Phish takaisin kuuluisalle Pohjois-Kalifornialle ensimmäisen kerran vuodesta 2015 lähtien. Aiheeseen liittyviä: Tutustu joihinkin rönsyilevä drone waterage of phish Atlantic City [Video] Bändi käärittiin äskettäin 2021 kesäkiertueen ensimmäiseen jalkaan. 14-päivällinen itäinen US Trek pysähtyi Rogersissa, AR; Pelham, Al; Alpharetta, GA (yö 1, yö 2); Nashville, TN (yö 1, yö 2); Noblesville, in (yö 1, yö 2, yö 3); Hershey, PA (yö 1, yö 2) ja Atlantic City, NJ (yö 1, yö 2, yö 3). Seuraavaksi Phish on kolme yötä ajaa Gorge George Washingtonissa, joka tuli perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina 27. elokuuta, 28. ja 29. päivänä. Täydellinen luettelo tulevista Phish Tour Datesista, päätä täällä. https://www.instagram.com/p/ctbxc-ygdtt/

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....

Flamingoosi isännöi yötä Super Smash Bros. Turnauksia ‚Daymaker Tour‘

FLAMINGOSISI on suunnattu hotly odotettuun Daymaker Tour Tämä lasku ja...